0
251

VE, Ünlülerin 15 Temmuz paylaşımları..!

 Ünlü isimler,15 Temmuz hain darbe girişiminin dördüncü yıl dönümünde sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundular.

İBRAHİM TATLISES

“Bizim milletimiz yıllarca yeni şehitlerle, yeni gazilerle yüreğini hep sıcak ve canlı tutmuştur, bundan sonra da öyle olacaktır. Yeni nesillerin 15 Temmuz şehitlerini hatırlamaları, yad etmeleri için bu tarihi Demokrasi ve Milli Birlik Günü adıyla resmi bayram olarak ilan edildi.Her anımızda, ama özellikle de 15 Temmuz’da şehitlerimizi, gazilerimizi, meydanları, sokakları dolduran kahramanlarımızı hep kalbimizde yaşatacağız.

Biz bugün nasıl ecdadı rahmetle ve minnetle yâd ediyorsak, inşallah sonraki nesiller de 15 Temmuz kahramanlarını aynı şekilde anacaklar, hatırlayacaklardır. 15 Temmuz gecesi Türkiye’yi karanlığa gömmek istediler, ama başaramadılar.

Allah kurdukları tuzakları başlarına geçirdi. Bir üstadımız ne diyor biliyor musunuz: “Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır.” O karanlık geceye teslim olmadıkları için milletimin her bir ferdine minnettarız. O karanlık geceyi aydınlatan herkese minnettarız.”

 

BÜLENT SERTTAŞ

“15 Temmuz’dа Türkiye Cumhuriyeti’ne kаst edenlerin hаin plаnınа cаnını siper ederek kаrşı koyаn şehitlerimizi rаhmetle ve duаlаrlа аnıyoruz. Bu millet demokrasiyi 15 Temmuz’da bütün dünyaya göstermiştir. Milli birlik günümüz kutlu olsun.”

DEMET AKALIN

“O gece ezanlar susmasın diye, kendi selalarına koşarak giden kahramanları asla unutmayacağız. Vatana, millete, bayrağa, ezana, adanmışların, aldanmışlara galip geldiği o geceyi asla unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız…”

ALİŞAN

“Şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyoruz. Hainlere ve darbecilere bu millet hiçbir zaman geçit vermeyecek Allah’ın izniyle…

ACUN ILICALI

“15 Temmuz’da canını ortaya koyarak bayrağımıza, vatanımıza ve devletimize sahip çıkan şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Sizi hiçbir zaman unutmayacağız.”

SEDA SAYAN
“15 Temmuz Demokrası ve Milli Birlik Günü…”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz